It is currently Sat Jul 04, 2020 12:13 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 22, 2020 1:21 pm 

Joined: Mon Jun 19, 2017 1:51 pm
Posts: 118
Windows installer:
http://www.chaoticafractals.com/dist/ch ... 2.0.25.msi

Windows portable:
http://www.chaoticafractals.com/dist/ch ... v2.0.25.7z

Mac OSX:
http://www.chaoticafractals.com/dist/Ch ... 2.0.25.pkg

Linux:
http://www.chaoticafractals.com/dist/ch ... .25.tar.gz

Changelog:
2.0.25
* Fixed issue where checkboxes by params wouldn't update when a param becomes animated or ceases to be animated.
* Disabled drawing tangents for paths in world editor (were too long and not really helpful)
* Added ability to click on path knots in world editor. When clicked, selects the knot, and sets the time to the time of the knot.
* Fixed panning incorrectly in world editor with high aspect ratio.
* Fixed crash when changing the offset of an affine transform from the node editor in some cases.
* Changed tangent/gradient at first and last knots (in unwrapped case) so that we get smooth changes (a continuous gradient) at the first and last knots.
* Added online licensing system (See licensing dialog)


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Timeline crashes
PostPosted: Mon Jun 22, 2020 7:02 pm 

Joined: Thu Feb 08, 2018 3:57 pm
Posts: 22
With my iMac 21.5 inch, late 2013
and Catalina 10.15.5 Beta

I set the image size to 1280 x 720
set the duration to 15 sec in the Animation Editor,
when I click on the input field for the frame rate to change it,
Chaotica chrashes immediatly.

I can provide you with the report file if you need it.

I tried 3 times and one time it crashed, when the Animation Editor is the active window and I click somewhrte else in another window.

The fourth time I only changed the duration and was able to generate a movie.

So, I don't really know, what's happening.


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 23, 2020 9:16 am 

Joined: Mon Jun 19, 2017 1:51 pm
Posts: 118
Orpheus: Ah yeah, looks like I introduced that crash. Have fixed, and re-uploaded the build. Please download and install again.


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 23, 2020 7:06 pm 

Joined: Thu Feb 08, 2018 3:57 pm
Posts: 22
Thanks! Works great now!


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 23, 2020 7:19 pm 

Joined: Thu Feb 08, 2018 3:57 pm
Posts: 22
I have one more request:

On 6th April 2020 I bought Chaotica HD 2.
Unfortunately I installed it on my old iMac first (because I did not know, that it will be registered to just that machine).

Is there any chance, that I can switch this license to my new MacBook Pro?

Thanks for your help!


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 29, 2020 11:06 am 

Joined: Sat Mar 16, 2019 12:03 am
Posts: 10
Hi Nick,

Looks like the new Glare online licensing feature only has Indigo products setup so far. Went to transfer/buy a new license for my new Ryzen 16 core 64g ram rendering beast I just built and I don't even see the hardware acceleration options in the unlocked chaotica2beta ver .0.25.

Please fix the store, and will send email requesting manual key transfer/new key purchase.

All The Best,
technochroma
https://www.deviantart.com/technochroma
https://www.artstation.com/technochroma


Attachments:
techmochroma_indigostoreonly.png
techmochroma_indigostoreonly.png [ 95.53 KiB | Viewed 111 times ]
Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net