It is currently Sat Jul 04, 2020 11:40 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat May 23, 2020 6:14 pm 

Joined: Sat May 23, 2020 6:07 pm
Posts: 1
Hello,

I have finally decided to join this awesome forum. I'll start with a quick question and hopefully someone has the solution.

I had saved some worlds in previous versions and last week I upgraded to the latest version. Today I went back to rework an old world and when I opened it it looked nothing like what I had saved before. I know because the way I organize is I save the world and a small image to go with it, so when I browse old worlds I now what I am looking at.

Any idea why it changed, are some parameters missing? Is is easy to open with an old version of chaotica. Thanks for any help.

-Dan


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 04, 2020 6:02 pm 
User avatar

Joined: Sat May 02, 2020 12:44 am
Posts: 26
Location: Colorado, United States
Hey Dan,

If you send me your Chaotica files along with examples images, maybe I can figure out what is going on. (Not a dev, just a Chaotica fanatic.)

_________________
Follow me on Instagram


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net