It is currently Sat Jul 04, 2020 11:34 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 15, 2020 12:21 pm 

Joined: Tue May 12, 2020 3:17 pm
Posts: 3
I'm a brand new user, and was only offered v1 at point of sale. I found I had to upgrade to v2 within a week or so because of constant crashes of v1, and at the cost of an extra 50% :-(

I now find v2 has lost the "Preview FPS" parameter in the animation editor, so unfortunately I can now no longer preview my animations as I create them. Please can you tell me where to find this parameter in version 2, or if there is a different way to achieve the same end? I've asked this question by email, on the FB user group, and over on the help forum, but no answer. So far, my experience hasn't been positive, which is a shame as I particularly wanted to support creative producers at this time! Thank you


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 11, 2020 4:42 pm 
User avatar

Joined: Sat May 02, 2020 12:44 am
Posts: 26
Location: Colorado, United States
Hi, I responded to your question in another thread. You have to un-check Ultra Quality and set AA level to 1. The devs aren't active on the forum, but you can always email them at support@glaretechnologies.com

_________________
Follow me on Instagram


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 12, 2020 3:43 pm 

Joined: Mon Jun 19, 2017 1:51 pm
Posts: 118
This was fixed in the last release.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net