It is currently Sat Dec 10, 2022 1:42 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Rendering M1 Max 64GB?
PostPosted: Sat Jul 16, 2022 12:49 pm 

Joined: Sat Jul 16, 2022 12:45 pm
Posts: 1
Does anyone have any real world rendering tests with an M1 Max 64GB ram? How does the system handle Chaotica rendering and animation for HD or UHD content?


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 18, 2022 8:07 pm 

Joined: Mon Mar 07, 2022 11:27 pm
Posts: 20
Not exactly as your specs but I'm using M1 Max with 32GB RAM, it is quite fast compared to my previous Intel i9.

Hopefully we'll see bug fixes soon (not sure if Thomas is keeping track of the reported bugs and when he feels like working on the app again).


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 29, 2022 7:20 pm 
Site Admin

Joined: Tue Aug 05, 2014 3:29 pm
Posts: 89
I've tested rendering on the M2 Mac and it ran extremely well :) So I imagine the M1 Max should work great too.


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 12, 2022 9:31 pm 

Joined: Mon Mar 07, 2022 11:27 pm
Posts: 20
Curious how the M1/M2 performs compared to the RTX 3090? One advantage with the M1/M2 Macs is the unified memory, while the 3090 is limited to 24GB.

Anyone using Chaotica with a 3090 GPU (which I have but my license is for Mac)?


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 13, 2022 6:35 pm 

Joined: Tue Jul 28, 2020 12:38 am
Posts: 75
Your license should be for whatever machine you want to run it on. If you converted it to the online license, simply login on the new machine and it should transfer.


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 14, 2022 4:59 pm 

Joined: Mon Mar 07, 2022 11:27 pm
Posts: 20
Thanks Pugnacious. For some reason the online licensing never works on the Mac. Just tried on the PC and it logged in fine. However, on the Home page under Products, it shows:

Lease End: about 1 hour from now
Expires: 30 days from now

Is the online license limited or do I need to get a license with the hardware key?


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 15, 2022 12:27 am 

Joined: Tue Jul 28, 2020 12:38 am
Posts: 75
That would be a question for someone at glare I think. I'm just a user and I happen to know a few things, but if licensing is different on Mac, that's a new one for me.


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 16, 2022 7:34 pm 

Joined: Mon Mar 07, 2022 11:27 pm
Posts: 20
There is probably a login bug in the Mac version.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net